Foto

Campanie curatenie in Novo selo

Pe 1 iulie 2019 Foundatia “Phoenix – 21 century” a organizat o campanie de ecologizare in Novo Selo.

Campanii de informare și conștientizare în școli

În cadrul proiectului AEPS – RORS462, ASOCIAȚIA PRO MEHEDINTI a organizat 12 seminarii de informare și conștientizare în 12 școli din zona de implementare a proiectului (CS – Socol, Pojejena, Berzasca, Coronini, Moldova nouă, Băile Herculane; MH – Svinita, Dubova, Eselnita și Orșova). Fiecare seminar – concursuri interactive și prezentări – a durat 5 ore și a avut teme privind: importanța apei pentru mediu și sănătatea umană; utilizarea apei; surse de poluare a apei, protejarea mediului și a ariilor protejate; activitățile și obiectivele.  Din cauza situației pandemice existente la nivel mondial, doar 1 seminar de informare a avut loc față în față (la Svinita în 06.11.2020), iar restul (11 evenimente) au fost organizate online prin întâlniri Google. Seminariile de informare au fost organizate cu elevi din cele 12 școli care au semnat și protocoale de colaborare cu Asociația Pro-Mehedinți.

Campanie curatenie – Pojejena, Caras Severin

In luna februarie 2021 Asociatia Pro-Mehedinti a organizat o campanie de curatenie in localitatea Pojejena, Caras Severin cu participarea a 15 elevi. Campania de curățenie a fost implementata in cadrul proiectului AEPS, RORS 462 prin intermediul caruia sunt continuate cu succes activitatile demarate prin proiectul ”Prune pentru gunoi” si in alte localități din zona transfrontaliera.

 

Campanie curatenie – Baile Herculane, Caras Severin

In luna februarie 2021 Asociatia Pro-Mehedinti a organizat o campanie de curatenie in localitatea Baile Herculane, Caras Severin cu participarea a 17 elevi. Campania de curățenie a fost implementata in cadrul proiectului AEPS, RORS 462 prin intermediul caruia sunt continuate cu succes activitatile demarate prin proiectul ”Prune pentru gunoi” si in alte localități din zona transfrontaliera.

Campanie curatenie – Donji Milanovac

In luna decembrie 2020 Asociatia Pro-Mehedinti a organizat o campanie de curatenie in localitatea Donji Milanovac din Serbia cu participarea a 15 elevi. Campania de curățenie a fost implementata in cadrul proiectului AEPS, RORS 462 prin intermediul caruia sunt continuate cu succes activitatile demarate prin proiectul ”Prune pentru gunoi” si in alte localități din zona transfrontaliera.

Campanie de curățenie –  Ponoarele

În data de 12.10.2018, Asociația Pro-Mehedinți în parteneriat cu Geoparcul Platoul Mehedinti au organizat o campanie de curațenie ”Prune pentru gunoi”, în localitatea Ponoarele, județul Mehedinți. Participanții la eveniment au adunat gunoaiele din jurul Podului lui Dumnezeu și a Peșterii de la Pod.

Campanie de curățenie –  Vidin

În data de 15.09.2018, Fundația Phoenix Secolul XXI a organizat o campanie de curățenie sub sloganul ”Prune pentru gunoi” în orașul Vidin.

Campanie de curățenie – Podul de lângă Dunăre, orașul Vidin

În data de 05.09.2018, Fundația Phoenix Secolul XXI a organizat o campanie de curățenie sub sloganul ”Prune pentru gunoi” în regiunea Podul de lângă Dunăre, orașul Vidin.

Campanie de curățenie Kutovo

În data de 01.09.2018, Fundația Phoenix Secolul XXI a organizat campania de curățenie sub  sloganul ”Prune pentru gunoi” în satul Kutovo, Districtul Vidin.

Campanie de Curățenie -Kozloduy

Campanie de curățenie – Drobeta Turnu Severin, România – 18-19 mai 2017

Campanie de curățenie – Orșova, România – 10-11 mai 2017

Campanie de curățenie – Vrata, România – 24-25 aprilie 2017

Campanie de curățenie – Gîrla Mare, România – 20-21 aprilie 2017

02.02.2017 – ZIUA ZONELOR UMEDE IN DR.TR.SEVERIN

Seminar pe teme ecologice – Dubova

Seminar pe teme ecologice – Svinița

Seminar pe teme ecologice – Eșelnița

Seminar pe teme ecologice – Drobeta Turnu-Severin

Seminar pe teme ecologice Vidin – Bulgaria

Seminar pe teme ecologice  Lom – Bulgaria

Seminar pe teme ecologice Kozloduy – Bulgaria

Seminar pe teme ecologice Oryahovo – Bulgaria

Tabără itinerantă de cercetași Româno-Bulgară

« 1 de 7 »

Galerie foto in cadrul studiului de mediu

« 1 de 2 »